jump to navigation

Tallink Silja, rabatter 2013 och info

Avtalet mellan estlandssvenska hembygdsföreningar (däribland Ormsö hembygdsförening) och Tallink Silja AB har förlängts att gälla till och med 2013.

Avtalet innebär att medlemmar i Ormsö hembygdsförening erhåller 30 % rabatt på hyttpriset och 10 % rabatt på bil på Tallink Silja AB:s ordinarie prislista på reguljära resor samt kryssningar. Vad avtalet omfattar mer i detalj anges i ett utdrag ur avtalet längst ner på denna sida.

Avtalsnummer/kod: se information i Ormsöbladet
Telefonnummer vid bokning: se information i Ormsöbladet
Vid resa med start från Estland, Finland och Lettland ska våra medlemmar alltid ringa det telefonnummer som angivits i avtalet för att kunna använda rabatten.

Eftersom avtalet innebär en förmån för medlemmar i Ormsö hembygdsföreningar anges varken avtalsnummer eller telefonnummer för bokning här, utan i Ormsöbladet som skickas till våra medlemmar.

Vi rekommenderar medlemmar i Ormsö hembygdsförening att ansluta sig till Club One, Tallink Silja AB:s bonussystem. Att vara medlem i Club One genererar bonuspoäng som kan utnyttjas vid kommande resor, dessutom oftast något lägre priser än de ordinarie. Vid vissa tillfällen är det klart lägre pris med de extraerbjudanden som kommer från Club One. Vi uppmanar också att ni som har tillgång till e-post uppger den till Club One, detta för att enkelt ta del av deras olika erbjudanden.
OBS! När ni bokar en resa med Tallink Silja AB och är medlem i både Ormsö hembygdsförening och Club One ska ni alltid fråga efter det billigaste alternativet – eftersom prisskillnad kan förekomma.
OBS! Rabatten för Ormsö hembygdsförenings medlemmar går inte att utnyttja tillsammans med Club One vid en och samma resa. Vid resa med vårt avtal så kan man inte få bonuspoäng i Club One.

Ett tips för resande från Värtahamnen i Stockholm:
Vid kryssningsresor går det att parkera bilen vid Ropsten, kostnaden är 50 kronor/dygn (d.v.s. totalt 100 kronor vid kryssning). Buss 76 går mellan Ropsten och Värtahamnen (hållplats Färjeterminalen).

Utdrag ur avtalet mellan Tallink Silja AB och estlandssvenska hembygdsföreningar:

1. Avtalets omfattning
Avtalet omfattar Tallink Silja AB:s ordinarie priser på, reguljära resor samt kryssningar.
Inte måltider, dryck och hotell.
Rabatten gäller dagligen och på följande linjer:
Stockholm-Helsingfors, Stockholm-Åbo, Stockholm-Mariehamn, samt Helsingfors-Tallinn, Stockholm-Tallinn och Stockholm-Riga.
1.1 Reguljära resor och kryssningar
Estlandssvenska hembygdsföreningars medlemmar erhåller 30 % rabatt på hyttpriset på Tallink Silja AB:s ordinarie prislista på reguljära resor samt kryssningar på linjerna ovan (1).
Estlandssvenska hembygdsföreningars medlemmar erhåller 10 % rabatt på bil på Tallink Silja AB:s ordinarie prislista på reguljära resor samt kryssningar på linjerna ovan (1).
Vid bokning skall avtalsnummer anges, se info i Ormsöbladet.
Ovanstående rabatter kan ej kombineras med andra erbjudanden.
under samma tidsperiod och gäller ej specialkryssningar såsom t ex
jul- & nyårskryssningar.
2. Bokning
Bokning skall ske via Tallink Silja AB:s centrala bokning se info i Ormsöbladet.
Uppge alltid avtalsnumret vid bokning.

Annonser
%d bloggare gillar detta: